Hirdetés

The Evil Within - "kiszivárgott" gameplay

|

"Vasárnap reggeli szivárgás" című rovatunk következik, ezúttal a The Evil Within játékmenetével a főszerepben, kellemes szórakozást hozzá!

Hirdetés

A The Evil Within bejelentését nem kevés találgatás előzte meg, viszont azóta sem kaptunk túl sok konkrétumot Shinji Mikami következő művéről. Most viszont fordul a kocka, következzen az első igazi játékmenet!

Habár az első The Evil Within gameplay nem hivatalos, és nem is túl hosszú, de ez senkit se tántorítson el a megtekintésétől, főleg úgy ne, hogy a készítők szerint a horror-műfaj gyökereihez nyúlnak vissza vele. Vajon sikerülni fog nekik?

۞

A The Evil Within megjelenése sajnos még odébb van, mivel csak 2014-ben számíthatunk rá PC-n, PS3-on, Xbox 360-on, PS4-en és Xbox One-on, de addig is érdemes elolvasni The Evil Within előzetesünket, melyből rengeteg részlet kiderül az ígéretes túlélőhorror mókáról. Ti mit gondoltok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)