Hirdetés

The Evil Within - idő előtt futott be az első értékelés

|

Most még nem szabadna, hogy a The Evil Within értékelései felkerüljenek a netre, egy külföldi oldal viszont túljárt a kiadó eszén. Vagy valami olyasmi.

Hirdetés

A The Evil Within október 14-én, azaz holnap jelenik meg világszerte, és az embargó miatt csak reggel 6-kor (egész pontosan 6 óra 1 perckor) válhatnak nyilvánossá az első értékelések.

Ezzel a feltétellel kapják meg a játékújságírók (köztük mi is, a mi The Evil Within tesztünket szintén holnap reggel olvashatjátok) idő előtt a tesztpéldányokat. A Videogamer munkatársai ugyanakkor nem kaptak tesztpéldányt (állításuk szerint azért, mert 6/10-et adtak a Wolfenstein: The New Orderre, de a Bethesda igazából nem indokolta meg, miért hagyta ki őket), úgyhogy egy boltból szereztek maguknak egy sajátot, és így – szerintük – nem köti őket semmiféle titoktartási szerződés. Ezzel viszont az a baj, hogy a boltnak sem szabadott volna megjelenés előtt eladnia a játékot (még akkor sem, ha egy videojátékos oldal a vevő). Valaki mindenképp bajba kerül emiatt. A The Evil Within egyébként 8/10-et kapott tőlük, úgyhogy legalább a játék rendben van. Holnap mi is elmondjuk, nekünk milyen élményeink voltak vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)