Hirdetés

The Evil Within - így élheted túl a borzalmakat (videó)

|

Befutott a The Evil Within legújabb trailere, amelyben nem annyira a hangulatkeltésen, inkább a játékmenet sajátosságain van a hangsúly. Azért így is félelmetes.

Hirdetés

Alig több mint egy hét választ el minket a The Evil Within megjelenésétől, így ha az Alien: Isolation végigjátszása után marad még tiszta alsónk, minden bátorságunkat összeszedve ennek is nekiugorhatunk majd.

A Bethesda ráfeküdt a videós vonalra, de nemcsak rémisztgető trailerekkel és borongós hangulatú átvezetőkkel operálnak, hanem igyekeznek minél több oldalról megmutatni a játékot. A fejlesztési folyamatot bemutató videósorozat után most itt a következő összefoglaló, amely sorra veszi a legfontosabb játékelemeket.

A trailernek kicsit olyan a hangvétele, mintha teljesen laikusok számára készült volna. Mintha a szülőknek próbálnák elmagyarázni, miért is kell ezt a játékot megvenni a gyereknek. Ettől függetlenül megtudtunk néhány újdonságot a játékmenetről, a videó alatt pedig végig megy a gameplay, így ebbe is belenézhetünk.

Ti várjátok már a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)