Hirdetés

The Evil Within - így készül a horror

|

Ebben a videósorozatban maga Shinji Mikami visz be minket a The Evil Within kulisszái mögé. Köszönjük.

Hirdetés

A The Evil Within megjelenés jövő hónapban esedékes és a Bethesda most egy videósorozatban mutatja be a játék készítését és érdekességeit.

Az utóbbiból pedig van bőven, ahogy azt egy Shinji Mikami-játéktól az ember el is várná. A The Evil Within a horror brutálisabbik oldaláról közelít, de persze nem csak a gore-ról szól majd, lesznek benne klasszikus horrorelemek is. A videósorozatot Adam Sessler tartja össze, aki nemcsak magával az alkotóval, Shinji Mikamival, de a The Evil Within producerével, Masato Kimurával is beszélget a játékmechanikai megoldásokról.

Ugyan, ha Kojima mellett van egy másik olyan fej, amibe nem szívesen nézelődnénk, az biztos, hogy Shinji Mikamié, de az  sorozat minden horrorrajongónak kötelező darab. Ti várjátok már a The Evil Within megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)