Hirdetés

The Evil Within - így születnek a legrémisztőbb hangok

|

A Bethesda újabb fejlesztői videóval kedveskedik a rajongóknak, a főszereplők után most a ránk támadó szörnyűségek hangja van terítéken.

Hirdetés

A stúdiók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy a saját játékaikban fellelhető hangok minél realisztikusabbak legyenek. Bár sokszor ezt nem nehéz elérni, a Survarium hangjainak felvételénél bizony kitettek magukért a fejlesztők.

De mi van akkor, ha a hangokat nem tudjuk élesben rögzíteni? Érthető okok miatt például nem igazán lehet egy stúdióban felvenni azokat a jeleneteket, amikor egy zombi kiharap egy falatot a főszereplő nyakából. Szerencsére a The Evil Within kreatív hangmérnökeinek köszönhetően ma már ez sem probléma, hiszen rengeteg dologgal tudják helyettesíteni az emberi szöveten csámcsogás hangját. Például egy dinnyével.

A Bethesda Underground most a Tango Gameworks stúdióját látogatta meg, hogy a hangokról beszélgessenek egy kicsit. A közeli megjelenés miatt természetesen mindenki le van terhelve a csapatnál, de egy kis idejük azért maradt, hogy szemléltessék a hangfelvétel folyamatát. Így talán kicsit kevésbé fogtok parázni játék közben, ha eszetekbe jutnak az imént látott képsorok.

Ti várjátok már a The Evil Within megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)