Hirdetés

The Evil Within - itt a megjelenési dátum

|

Shinji Mikami, a Resident Evil sorozat megálmodójának új horrorjátékára még várni kell egy keveset, de már legalább tudjuk, hogy pontosan mennyit.

Hirdetés

A képek és a videók már elhitették velünk, hogy Shinji Mikami megint mesterien fog minket rákényszeríteni új fehérneműk vásárlására. 

Szerencsére van még időnk gyűjtögetni, a Bethesda ugyanis megerősítette, hogy a The Evil Within megjelenési dátuma augusztus 29. Pont a nyár végére rakni egy ilyen ütős címet elég kegyetlen dolog azokkal az iskolásokkal szemben, akiknek elméletben nem is szabadna ilyenekkel játszaniuk, de tudjuk, hogy a GTA V miatt is megnőtt a hiányzások száma. Az mondjuk kevésbé okozhatott lelki sérülést, hacsak a fiatalok nem tekintették onnantól Trevort példaképüknek. Mindenesetre minden PC-s, Xbox 360-as, Xbox One-os, PlayStation 3-as és PlayStation 4-es horrorrajongónak bátran merjük ajánlani.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)