Hirdetés

The Evil Within - az ördög a képekben lakozik

|

Újabb képcsokor érkezett Shinji Mikami horror játékról, rajtuk a főszereplővel. Para, az van.

Hirdetés

A Bethesda Softworks és a Tango Gameworks közös gyermeke a The Evil Within, amiről most új képeket kaptunk. Két screenshot és egy art került elő, melyeken láthatjuk a főszereplőt, Sebastiant.

A screenshotokon éppen menekül borzalmas ellensége elől, míg az arton láthatjuk, amint megérkezik egy bűntény helyszínére. A képeket kinagyítva láthatjátok, ha rákattintotok.

Három kép nem túl sok, de hála a korábbi csokornak már el tudjuk képzelni, hogyan is fognak kinézni azok a rettegéssel töltött órák, melyet a horror rajongók régóta várnak. A The Evil Within megjelenés PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra idén várható. Várjátok is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)