Hirdetés

The Evil Within megjelenés - végre jó felé toltak egy dátumot

|

Általában, amikor egy kiadó megváltoztatja egy játék megjelenési dátumát, akkor többet kell várnunk. Nem úgy a The Evil Within, ami most egy héttel korábban érkezik.

Hirdetés

A The Evil Within egy nagy ígéretes - és meglehetősen beteg - horrorjáték, amivel a Tango Gameworks már kecsegtet minket egy ideje.

Eredetileg a The Evil Within megjelenés augusztusban lett volna, de aztán a Bethesda úgy döntött, hogy ad még két hónapot a fejlesztőknek. Ez eddig rendben is lenne, de egy új IP-nek rendesen meg kell küzdenie a túlélésért az októberi megjelenésdömping közepén, ezért a Bethesda főnöke, Pete Hines most bejelentette, hogy az október 21-i megjelenést előrehozzák. A The Evil Within megjelenési dátuma mostantól október 14-e, a platformok pedig maradtak, a túlélőhorror PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra érkezik.

Ez önmagában persze jó hír, hiszen egy héttel kevesebbet kell várnunk a The Evil Withinre, ugyanakkor viszont nem félünk kevésbe az idei ősztől, ami minden bizonnyal elég komoly csapást mér majd a pénztárcánkra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)