Hirdetés

The Evil Within megjelenés - csúszik, de van egy jó ajánlat mellé

|

Kíváncsiak vagytok már, hogy mikor kezdhettek bele Sebastian Castellanos vérfagyasztó utazásába? Kicsit még várni kell.

Hirdetés

A mai napon kiderült, mikor érkezik a horror rajongók által olyannyira várt cím, a The Evil WIthin. Mielőtt azonban kiböknénk, hogy mit keretezettek be vörössel a naptárban, nézzük meg gyorsan, hogy mit kapnak az előrendelők.

Akik még időben kapcsolnak, a játék mellé kapnak egy The Fighting Chance Pack csomagot, ami ellátja a játékosokat egy maroknyi hasznos eszközzel, hogy a tehetetlenségtől ne kapjatok szívrohamot az első 10 percben. Nem mintha nem lenne más okotok majd a rémüldözésre, de legalább nem lesztek fegyvertelenek. Íme, a csomag tartalma:

- Orvosi csomag (Medical Kit) Sebastian életbentartására

- Zöld zselé (Green Gel) hősünk képességeinek növeléséhez

- Duplacsövű sörétes puska, három tölténnyel (Double Barrel Shotgun and Three Shells)

- A hagyományos shotgun nagyobb és félelmetesebb változata

- Egy gyújtó gyötrelem lövedék (An Incendiary Agony Bolt)

- Egy mérgező gyötrelem lövedék (A Poison Agony Bolt)

Ezekkel talán nem fogunk ennyire rosálni...

Az előrendelői akció Magyarországon is elérhető, így nincs más hátra, mint az előrendelői gomb megnyomása. Minden extra a tiétek a The Evil Within megjelenés után, mely október 24-én várható Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re, és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)