Hirdetés

The Evil Within gépigény - a minimum még nem horror

|

Bár a Bethesda korábban kikötötte, hogy az ajánlott követelmények kellenek a The Evil Within maximális élvezetéhez, azért csak megosztotta a minimumot is.

Hirdetés

Amiképpen Shinji Mikami horrorja, úgy annak ajánlott gépigénye is elég félelmetesnek ígérkezik, de a Bethesda szerint ez kell ahhoz, hogy olyan élményben legyen részünk, amilyenben a Tango GameWorks valójában részesíteni akar minket. 

A kiadó azért csak kibővítette ismereteinket a The Evil Within minimum követelményeiről is, nehogy kimaradjanak azok, akik pont ezért nem vennék meg a játékot (ami most még kényelmesen előrendelhető), bár olyan nagy különbséget azért nem érzünk. A Bethesda szerint ehhez azonban megszorításokra van szükség: a minimum esetében elfelejthetjük az 1080p felbontást és valószínűleg egyes funkcióknak is búcsút mondhatunk, de így is élvezhető lesz a horror:

- OS: Windows 7/8.1
- GPU: GTX 460 vagy hasonló, 1 GB VRAM
- CPU: i7 vagy hasonló 4 magos
- RAM: 4 GB
- HDD: 50 GB szabad hely

Mit gondoltok a minimum gépigényről? Megelégedtek azzal, hogy valahogy elfut vagy erőművé fejlesztetitek a gépeteket a The Evil Within ajánlott gépigény lista fényében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)