Hirdetés

The Evil Within - vér fog folyni a bemutatón

|

Az utóbbi évek egyik legdurvább játékának bemutatója olyan brutális lesz, hogy valódi vér fröcsög majd mindenfelé. A látogatók vére. Persze nem úgy, nyugi.

Hirdetés

Shinji Mikami horrorjátékából valószínűleg csak azért nem csinálnak filmet, mert ilyen mennyiségű művér a duplájára emelné a forgatási költségeket. Japánban cenzúrázták is a játékot, de a jövőheti bemutatón mindent teljes pompájában tekinthetünk meg.

A Bethesda rengeteg ajándékcsomaggal készül az eseményre, ezeket azonban nem osztogatják majd boldog boldogtalannak, hanem várnak is valamit cserébe. Összeálltak az amerikai Vöröskereszttel és egy nagyszabású véradást szerveznek a helyszínre, ahol a rajongók a jó ügy érdekében a saját vérükkel fizethetnek ezekért a csomagokért.

A #TheGoodWithin jeligével működő kezdeményezés résztvevői egy The Evil Within chill pakkot kapnak majd ajándékba, ennek tartalmát azonban még nem fedték fel a szervezők. "Úgy gondoljuk, hogy a QuakeCon résztvevői szívesen vesznek majd részt a programban, hiszen nem csak maguknak gyűjthetnek be értékes ajándékokat, hanem emberi életeket is megmenthetnek." - mondta Pete Hines, a Bethesda vezetője.

Ti mit gondoltok a kezdeményezésről? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)