Hirdetés

The Evil Within - helyek, ahova nem nagyon mennénk be

|

Kaptunk egy maréknyi új képet Shinji Mikami új horrorjátékához, és nem jött meg tőle az étvágyunk. Sőt.

Hirdetés

Utoljára szeptember végén volt alkalmunk nagyon beparázni a The Evil Withintől, az akkor érkezett gameplay videó megtette a hatását. A fejlesztők most elénk vetettek négy képet, amiket nem szívesen raknánk karácsonyi üdvözlőlapra.

Nem is tudjuk túl sokáig nézni, csak ha azt képzeljük, hogy az ott nem vér, hanem vörösbor. De azért is kár. A háromból egy képen szerencsére nincs annyi vér, amennyiből kétszer is le lehetne forgatni a Kill Billt, de azon a feltehetően nem túl jó szándékú dobozfejű csóva van, akit szintén inkább csak távolról néznénk. A The Evil Within 2014-ben jelenik meg jelenlegi és next-gen konzolokra, illetve PC-re, és az eddig látottak alapján nem tudjuk nem ajánlani minden horrorrajongónak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)