Hirdetés

The Evil Within - így élheted túl a borzalmakat magyarul

|

Alig pár hónapja jelent meg a Resident Evil atyjának új címe, a The Evil Within és máris magyar felirattal retteghetjük végig a játékmenetet.

Hirdetés

Az akcióelemekkel felhígított túlélőhorror műfajába régóta kellett már a friss vér, amit Sindzsi Mikami tavaly októberi játéka, a The Evil Within remekül abszolvált: a hibák ellenére kíméletlen és brutális volt, erős atmoszférával, visszahozva a hőskor címeinek paráját, ezért bizonyára sokaknak felcsillan majd a szeme a hír hallatán, hogy a horror immáron magyarul is teljesíthető.

A Kingmakers Team belehúzott a magyarítások teljesítésébe, ugyanis jelenleg a Far Cry 4, a The Sims 4 és a GTA V fordítása is formálódik a kezeik között, de jelen hírünk tárgya, a The Evil Within már készen van, csak a letöltésre vár. Az 1.03-as patchig gond nélkül támogatja a horrort, valamint a híresztelések alapján hamarosan csatlakozik a Season Pass honosítása is az alapjátékhoz. 

A The Evil Within telepítőjét itt érhetitek el, 163 MB-ot ölel fel. Köszönjük meg a srácoknak a fordítást együtt és várjuk a folytatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)