Hirdetés

The Evil Within - megvan az első DLC dátuma, befutott egy trailer is

|

Bejelentették a The Evil Within első DLC-jének, a The Assignmentnek megjelenési dátumát, amihez rögtön hozzácsaptak egy pofás előzetest is.

Hirdetés

Szerencsére a Bethesdának nem belőlem kell megélnie, nekem ugyanis még nem sikerült összegyűjtenem elég bátorságot ahhoz, hogy feltelepítsem a The Evil Withint, a játék azonban igen szép sikereket ért el, a DLC-k pedig csak tovább fokozzák majd az izgalmakat.

Azt már eddig is tudtuk, hogy márciusban érkezik a The Assignment névre keresztelt DLC, a megjelenési dátumról azonban csak most rántották le a leplet. Ez lesz az első csomag, amely Castellanos rejtélyes társát, Juli Kidmant helyezi majd a középpontba, a szálat azonban majd csak a második DLC-ben, a The Consequence-ben varrják majd el.

Season Pass tulajok természetesen ingyen zsákolhatják be a csomagot, a többieknek 10 eurót kell majd kicsengetniük érte. Egyelőre kérdéses, hogy a nyitónapon mekkorát kaszál majd a DLC, hiszen aznap nemcsak a Hotline Miami 2, hanem a GTA V Heists DLC csomagja is megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)