Hirdetés

The Evil Within - megjelent a The Consequence, itt a trailer

|

Mától elérhető a The Evil Within második DLC-je, ami folytatja, és egyúttal lezárja Juli Kidman történetét.

Hirdetés

A Bethesda, úgy tűnik, legalább az E3-ig nem hagy minket Evil Within nélkül: az októberben megjelent játék három letölthető csomagja közül a második még csak most jött meg. 

Az alapjátékban Steve Castellanos társaként bemutatkozó Juli Kidman volt a főszereplője az első, The Assignment néven megtalálható kiegészítőnek is, a Consequence pedig ott folytatja, ahol az abbamaradt. Megválaszol néhány kérdést azzal kapcsolatban, hol volt Juli a The Evil Within eseményeinek idejében, valamint megtudhatjuk, mik a rejtett motivációi, és hogyan kapcsolódik a Mobiushoz.

A Consequence 9,99 dollárnak megfelelő összegért vásárolható meg, a Season Pass-tulajok pedig extra ráfizetés nélkül tölthetik le PC-re, Xbox és PlayStation konzolokra. Az utolsó, a The Keeper megjelenési dátuma még nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)