Hirdetés

The Evil Within: The Consequence - megjelenési dátum, rövid előzetes

|

Nem kell már sokat várni a The Evil Within második letölthető csomagjára, ami befejezi Juli történetét. Megjelenési dátumok és trailer a cikkben.

Hirdetés

Ahogy a Bethesda ígérte, szép sorban szórja ki a The Evil Within három DLC-jét, melyek közül egy, a The Assignment március elején jelent meg.

Juli Kidman történetének második szeletét a PC-s, Xbox 360-as és Xbox One-os játékosok április 21-étől tölthetik le, a PlayStation 3-asok és PlayStation 4-esek pedig két nappal később, április 23-ától ismerhetik meg a végkifejletet. A történetről ennél többet nem tudunk, de nem is kell,  hangulatfokozónak nézzétek meg az alábbi teasert.

A Consequence természetesen a Season Pass része, a harmadik ebben foglalt DLC, a The Keeper megjelenési dátuma még nem ismert, de májusra, rosszabb esetben júniusra várhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)