Hirdetés

The Evil Within - belső nézetből gyilkolunk a The Executioner DLC-ben (videó)

|

A The Evil Within utolsó Season Pass-ben foglalt DLC-je, a The Executioner május végén jelenik meg, és teljesen más lesz, mint az eddigiek.

Hirdetés

A The Evil Within tavaly októberi megjelenése óta eltelt közel fél évben eddig két letölthető csomag érkezett a játékhoz, és mind a The Assignment, mind a Consequence középpontjában Juli Kidman állt.

A harmadik, The Executioner nevű DLC főszereplője viszont a Keeper lesz, akit kivételesen nem hátulról látunk, hanem az ő szemszögéből szabdalhatunk mindenkit szét, aki az utunkba kerül. Az alábbi teaser mutat néhány játékmenetbeli mozzanatot, például azt, ahogy egy szerencsétlen flótás berepül egy darálóba, egy másikat pedig a dobozfejű fickó félbevág egy láncfűrésszel. Kedves kis játék.

A The Evil Within: Executioner megjelenési dátuma május 26., de a PlayStation-tulajok valószínűleg 27-én kapják meg. A Season Pass vásárlói ingyen tölthetik le, és bár ez az utolsó csomag, amit a bérlet magában foglal, lehet hogy később jön még DLC a játékhoz. Vagy bejelentik az E3-on a második részt, arra nagyobb az esély.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)