Hirdetés

The Evil Within: The Executioner - ilyen a játék a Keeper szemszögéből (videó)

|

Most a korábbinál egy kicsivel hosszabb videó mutatja be, hogy a The Evil Within The Executioner nevű DLC-jének főszereplője mit lát a doboz alól.

Hirdetés

Vagy a doboz mögül? Nem is tudom hirtelen. Mindenesetre a belső nézetből játszható The Evil Within DLC brutális és véres lesz, emellé még nyomasztó is, úgyhogy aki pont erre vágyott a játék elvileg utolsó letölthető csomagjától, most boldog lehet.

A The Executioner DLC eseményei sorána Keeper szerepében kell legyilkolnunk majdnem mindenkit egy gigantikus méretű klopfoló, egy láncfűrész, és más, válogatott eszközök segítségével. Ne tévesszen meg titeket a trailer eleje, ez a videó hosszabb, mint amit korábban kaptunk, és több gameplay-, valamint nem gameplay-jelenetet mutat. A harmadik Season Passban foglalt csomag május 26-tól lesz letölthető a PSN-ről, Xbox Live-ról, valamint a Steamről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)