Hirdetés

The Evil Within - Tokyo Game Show 2013 trailer

|

Shinji Mikami legújabb horrorjátékát a Tokyo Game Show-ra is viszi, és hogy továbbra is kíváncsian várjuk a bemutatót, kaptunk ma egy izgalmas trailert.

Hirdetés

A horror játékok nagy tudója, Shinji Mikami 2014-ben újra megmutatja, hogyan kell maradandót alkotni a műfajban.

Jövőre érkezik ugyanis a Bethesda kiadásában a The Evil Within, melyhez utoljára körülbelül egy hete érkezett egy trailer, de mint azt az örökbecsű mondás is tartja, The Evil Withinből soha nem elég. Vagy valami ilyesmi, nem emlékszem már rá tisztán. A mai, 1 perc 49 másodperces trailerben heves esőzést, villogó rendőrautókat, detektíveket és valamiféle gyilkos szörnyet is lehet látni, aki kapucnis lánynak álcázta magát. Aztán felpörögnek az események. Gameplay jelenetek tömkelege is vár rátok, és ne aggódjatok, lesznek olyan pillanatok, amikor ki fogtok nyitni néhány gyanús ajtót, akármennyire is mást diktál a józan ész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)