Hirdetés

The Evil Within - új trailer egyenesen Japánból

|

A Sony japán konferenciájáról kiszabadult egy új The Evil Within előzetes. Úgy néz ki végre újra feléled a horror.

Hirdetés

Az igazi horrorjátékok szerelmeseinek az utóbbi időben nem volt sok öröme az életben, de a Outlast és az Amnesia: The Dark Descent egy kicsit visszaadta a hitünket abban, hogy a zsáner még életre kelhet. Erre még hamarosan rákontráz a The Evil Within is, legalábbis a trailer alapján elég ígéretes a projekt.

A Tango Gameworks kiadott egy új trailert a The Evil Withinhez, amiben ugyan sok olyan rész szerepel, amit már láttunk a nem rég kiszivárgott gameplay videóban, de azért tartogat újdonságokat. Shinji Mikami legújabb horrorjátéka az ígéretek szerint valóban a rettegésről és a túlélésről szól majd. Mi reménykedünk.

A The Evil Within megjelenése valamikor 2014-ben esedékes, de pontos dátumot még nem mondtak a fejlesztők. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)