Hirdetés

The Evil Within - a bugok is félelmetesek (videókkal)

|

Beakad a szörny, buta az apokalipszis, szétesik a főhős, hogy rettegjen így az ember?

Hirdetés

A szakma - beleértve minket is - már megmondta a magáét Shinji Mikami horrorjátékáról, de a pozitív fogadtatás ellenére számos említést olvashattunk arról világhálószerte, hogy a The Evil Within alkalomadtán kicsit bugos. Ezekből szemezgettünk most egy félelmetes adagot (a Kotaku segítségével) a szó minden értelmében.

Veletek is előfordult már, hogy egy szorultabb helyzetben elvesztettétek a fejeteket? Biztosan, de főhősünk ebben is az élen jár: 

Más a helyzet, ha a fej megvan, csak a skalp nincs a helyén. Egyáltalán feltüntette Mikami bárhol is, hogy a főszereplőnek parókája van? Fogyasztóvédelmi pert a nyakukba, én mondom.

És az megvan, hogy akár egyesülhet is a megváltás horrorisztikus eszméjében Sebastian és egy boss?

Akadnak olyan bakik is, amik még félelmetesebbé teszik a játékmenetet, pedig valójában Mikami nem tervezte be őket. Egy önmagától a levegőben köröző szobor a félhomályban például elég para, nem?

Előfordulhat az is, hogy a tárgyak működnek, csak éppen nem rendeltetésszerűen. Az alábbi létrán akár a mennybe is ellátogathatnánk, annyit haladunk felfelé, de jobban belegondolva, ha bevágunk alá egy dubstep zenét, máris új értelmet nyernek a mozdulatok: 

Ha már a ritmusra való mozgásról regélünk, akkor legyen egy kis fekvő breaktánc is a lelki üdvünk érdekében: 

Erre viszont már nincs szó, sem több szóból álló kifejezés: 

Nővér kellett volna ezekhez a jelenetekhez, de nem a darabosabb fajtából:

Valami bug kimaradt volna? Kérünk képet, videót kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)