Hirdetés

The Executioner - kegyetlen indie játék készül a hóhéréletről

|

Komolyan próbára teszi majd majd a játékosok morális érzékét a The Executioner című kalandjáték, amiben hóhérként munkaadónk vérszomja és a saját ép elménk között kell egyensúlyoznunk.

Hirdetés

Ugyan a modern játékokban nincs hiány erőszakból, általában indokoltnak érezzük a gyilkolászást, hiszen ha nem öldöklünk, a mi karakterünk élete kerül veszélybe. Ez nem így lesz a The Executioner című orosz kalandjátékban, ahol egy hóhért alakítunk majd, így a más játékokban meglepetésnek számító kínzásos jelenetek itt átlagosak lesznek majd.

Hirdetés

A játék során jó néhány ügy kerül elénk, a feladatunk pedig egyszerűnek hangzik: ki kell csikarnunk a bűnösökből egy beismerő vallomást, majd ki kell őket végeznünk a vérszomjas nép láttára. Ezt viszont gyakran nem akarjuk majd teljesíteni, hiszen nagy valószínűséggel ártatlanok is a kínzókamránkba kerülnek majd, akiket nem csak a játékos, hanem játékbeli karakterünk sem akar majd megkínozni, ha pedig ezt figyelmen kívül hagyjuk, könnyen megőrülhet.

De saját elmeállapotunk menedzselése mellett meg kell oldanunk az elénk kerülő bűntényeket (általában az elkövető fizikai vagy mentális gyengéinek kihasználásával) és a széthulló királyságban több különböző konfliktusban is oldalt kell választanunk. A The Executioner ugyan még közel sincs kész - sőt, az orosz indie csapat még a rajongóktól várja rá a támogatást -, egy demóban már most ízelítőt kaphattok, amit innen tudtok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)