Hirdetés

The Executioner - megjelent a hóhéréletről készült kegyetlen indie játék

|

A The Executionerben egy hóhér bőrébe bújva kereshetjük a választ arra a kérdésre, hogy meddig képes megőrizni az épelméjűségét az, aki mások kínzásából él.

Hirdetés

Az orosz indie csapat, a Lesser Evil Games a rajongók támogatásával készíthette el a játékosok morális érzékét alaposan próbára tevő szerepjátékát, a The Executionert, amelyben egy hóhért irányítva kell egyensúlyoznunk a vérre szomjazó munkáltatónk és a nép igénye, valamint a saját épelméjűségünk között.

Hirdetés

A sötét atmoszférával bíró játékmenet során tanulmányoznunk kell azokat, akik a kínzókamrába kerülnek és a gyenge pontjaikat megtalálva ki kell csikarnunk belőlük a beismerő vallomást, azonban ez mentálisan meglehetősen megterheli a karakterünket, főleg ha olyan kerül a kezei közé, akiről kiderül, hogy ártatlan. Nekünk kell nyomoznunk, felfedeznünk, oldalt választanunk és döntéseket hoznunk, azonban minden tettünknek következményei lesznek. Nézzétek meg a launch trailert, ha kíváncsiak vagytok a játék hangulatára, de csak erős idegzetűeknek ajánljuk. 

A The Executioner első epizódja már megjelent PC-re (Steamen keresztül), három havonta pedig új fejezetre számíthatnak az érdeklődők. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)