Hirdetés

Broforce - tíz új, a Feláldozhatók-ihlette küldetés érkezett

|

Ha nem lett volna elég a tesztoszteron a Broforce-ban, most még inkább alfahím-akcióhősnek érezhetjük magunkat. Ráadásul ingyen.

Hirdetés

A legtipikusabb hollywoodi akciófilmek tiszteletteljes paródiájaként sokak tetszését elnyerő Broforce, bár még csak Early Accessben van, kap egy ingyenes DLC-t, melyben a Feláldozhatók (The Expendables) harmadik része ihlette missziókat zúzhatjuk le  a filmekből ismert karakterek bro-verzióit irányítva

A The Expendabrosban játszható karakterek, hasonlóan az eredeti bro-csapat tagjaihoz csodás új nevükön kívül egyedi fegyvereket is kaptak. Bár akinek megvan az eredeti játék, az Expendables színészgárdája által alakított más karakterek sokaságávaltalálkozhatott már.

A csomag egyébként tíz Broforce-stílusú küldetést tartalmaz, viszont az eredeti játékkal ellentétben itt csak egyedül, vagy helyi co-opban négyen nézhetünk szembe a névtelen rosszfiúk tömegével, az online mód kimaradt. A küldetések szerkezete egy keveset változott, a rosszarcúak golyózápor és robbanások közepette történő likvidálása után itt ugyanis nem csupán egy bro menekülhet meg a helikopter létráján lógva.

Aki eddig nem ismerte volna a Broforce-t, annak csak ajánlani tudjuk a Devolver őrült akciójátékát, pláne hogy ingyen belekóstolhattok, milyen is elhozni a szabadságot a világ távoli pontjaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)