Hirdetés

The First Templar - a 2017/11-es GameStar teljes játéka

|

Miután évekig gyilkoltuk a templomosokat, itt az idő, hogy beálljunk a soraikba.

Hirdetés

E havi teljes játékunkkal ismét a kooperatív játékok szerelmeseinek kedvezünk, a The First Templar ugyanis egy francia templomos lovag, és egy eretneknek kikiáltott úrhölgy történetét meséli el.

Hirdetés

A furcsa páros belekeveredik egy érdekes kalandba, melynek során nemcsak a templomos rend misztériumait, hanem a Szent Grál titkát is felfedhetik. Később egy harmadik karakter is csatlakozik majd a csapathoz, így mindegyikük egészen más játékstílust követel meg, így akik szeretnek váltogatni ezek között, azok megtalálják majd a számításukat.

A játékmenet akció-kaland elemekből építkezik, a világ pedig szinte teljes egészében nélkülözi a magiát, így varázslatok helyett csak a kardunkra és a pajzsunkra támaszkodhatunk. Egy nem túl bonyolult, de pörgős, akciódús harcrendszerrel van dolgunk, amit a karakterfejlesztés során tovább színesíthetünk különböző kombókkal.

Bár a játékban kemény ellenfelekre számíthatunk, indítás előtt nem kell félni, hiszen a gépigény kifejezetten barátságos. Mindössze 2 GB RAM-ra, egy 2 GHz-es kétmagos processzorra, egy legalább 256 MB VRAM-mal rendelkező videokártyára, 5 GB szabad helyre, és egy Windows XP-re lesz szükségünk.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2017/11-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)