The Flame in the Flood - még egy kis túlélősdi? (videó)

|

A felfedezős túlélő kalandjáték hamarosan elhagyja a korai hozzáférés stádiumot, és teljes értékű játékként lehet megvásárolni a megjelenés napjától.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

The Flame in the Flood egy felülnézetes, rajzfilmes látványvilágú játék a The Molasses Flood csapatától, melyhez olyan fejlesztők tartoznak, mint a Bioshock dizájnere, valamint a Guitar Hero, Rock Band és Halo fejlesztőcsapatainak veteránjai.

Mindig öröm, mikor egy korai hozzáférésű játék eléri végleges állapotát, ahogy a The Flame in the Flood is teszi: február 24-én fog megjelenni PC-re és Xbox One-ra. Amerika elhagyatott területén kell életben maradni a játék főhősnőjének, akit hűséges segítőtársa, Aesop, a kutya segít.

A játék során figyelnünk kell az éhségre, szomjúságra, hőmérsékletre, a talált alapanyagokból új felszerelést barkácsolhatunk, de fel is fedezhetünk újabb helyeket hasznos holmik után kutatva, mint például melegebb ruhák, amik megvédenek a zord időjárástól. Az előzetes bizalomgerjesztő, várjuk a végeredményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!