Hirdetés

The Flame in the Flood - a túlélés kulcsa a nyúl (videó)

|

A rajzfilmes látványvilágú, felfedezős túlélő kalandjátékban, a The Flame in the Floodban fontos szerepet kap a vadászat és gyűjtögetés is, de hogy mire érdemes odafigyelni, arra van néhány jó tippünk.

Hirdetés

Nemrég láthattátok néhány vicces videóban, hogy a Far Cry Primal kőkorszaki játékmenetében hogyan viszonyuljunk a természethez, az egykori Irrational Games fejlesztőkből álló The Molassess Flood nevezetű stúdió Kickstarter segítségével megvalósult fejlesztésében, a The Flame in the Floodban viszont egészen másfajta stílusú túlélősdire számíthattok. 

A rajzfilmes látványvilággal készített, hihetetlenül hangulatos, izometrikus nézetű túlélőjátékban figyelnünk kell az éhségre, szomjúságra, a hőmérsékletre, a talált anyagokból pedig új felszereléseket barkácsolhatunk össze, de elengedhetetlen a felfedezés is, hiszen hasznos holmiból sosem lehet elég. Ahhoz, hogy a The Flame in the Flood játékmenetében teli hassal fedezzük fel a helyszíneket, muszáj lesz vadásznunk és egyúttal meg is kell védenünk magunkat a ragadozókkal szemben. Gondoltátok volna, hogy mindkettőre tökéletes megoldás egy nyuszi? A fejlesztők bemutatják, hogyan működnek a tapsifüleses trükkök: 

A The Flame in the Flood február 24-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, várhatóan üde színfoltja lesz a túlélőjátékok egyre népesedő piacának. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)