Hirdetés

The Forest - baráti áron jön a gyönyörű horror

|

Az Endnight Games bejelentette a The Forest árát és rengeteg új képet is adtak a játékhoz. Pénztárcabarát horror, május végén.

Hirdetés

A The Forest a Unity 4 motort használja és a fejlesztők szerint még senki sem volt képes ennyit kihozni belőle. Ezt alá tudjuk támasztani.

A The Forest fantasztikusan néz ki és ez nem is annyira meglepő, hiszen az Endnight Games korábban olyan filmek vizuális effektjein és animációin dolgozott, mint a Tron: Legacy, a The Amazing Spiderman 2, vagy éppen a Twilight. Vonatkoztassunk el az utóbbi minőségétől és koncentráljuk arra, hogy milyen szépen csillogott a vámpír.

Ezeket a tapasztalatokat a fejlesztők most arra használták, hogy egy valóságosnak ható horrorjátékot teremtsenek, olyan "hihető és félelmetes lényekkel, amiket még soha nem láttunk videojátékban". 

Az Endnight Games azt is elmondta, hogy a The Forest megjelenése május 22-én várható és összesen 14.99 dollárba kerül majd. Ez kifejezetten barátinak hangzik, most már csak arra leszünk kíváncsiak, hogy milyen funkciók lesznek elérhetőek az Early Access buildben. Kapcsolatba léptünk a fejlesztőkkel és hamarosan minden részletről beszámolunk nektek.

Hogy tetszik a The Forest?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)