Hirdetés

The Forest - elhalasztották a megjelenést, de még mindig gyönyörű

|

A rendkívül ígéretes indie túlélőhorror, a The Forest megjelenését eltolta az Endnight Games. Nyugi, még májusban érkezik.

Hirdetés

A The Forest megjelenés holnap lett volna esedékes, de az Endnight Games-nek szüksége van még egy pár napra, hogy kiadhassa a gyönyörű túlélőhorrorját.

Nem sokkal korábban beszélgettem egy kicsit a fejlesztőkkel és akkor elmondták, hogy nagyon keményen dolgoznak a játékon, de mivel kevesen vannak, ezért egy kicsit lassabban halad a fejlesztés. Amikor a inspirációjukról kérdeztem őket, akkor a főleg Minecraft, a DayZ és a Don't Starve játékokat említették, de hangsúlyozták, hogy rengeteg egyedi megoldás lesz majd a The Forestben. A fejlesztés halad és a most kiadott gifek alapján a The Forest egyre szebb lesz. 

A The Forest megjelenés május 30-ára tolódott, viszont akkor már mindenki számára elérhető lesz a Steam Early Access programjában és a játék hivatalos oldalán. Az ára sem túl durva, az Endnight Games 14,99 dollárt kér a The Forestért

Láttatok már ennyire szép indie játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)