Hirdetés

The Forest - mindenkit alvásra kényszerít az új patch, megnőtt a játéktér

|

A legutóbbi The Forest frissítés garantálja, hogy ne csupán nekünk kelljen foglalkoznunk az alvással, hanem a rémségeknek is.

Hirdetés

Az Endnight Games túlélő horrorja még mindig nagyon szép, valamint időről-időre érkeznek a játékhoz egyre több dolgot hozzáadó frissítések is. A legutóbbi The Forest csomagtól már az ellenfelek is fáradnak.

Mostantól a játékban található kreatúráknak is szükségük van valamennyi alvásra. A játékosok azt vették észre, hogy a falvakban lakók például felváltva pihennek, amíg az egyik durmol, addig a másik lény őrjáratozik a környéken. A másik fontos változtatás az új helyszínek bekerülése, amelyek miatt szépen megnövekedett a játéktér, úgyhogy ismét lehet indulni új élményeket kínáló felfedezőtúrákra. Ha esetleg eleged van már a billentyűzet-egér párosból, akkor van még egy ok az örömködésre, ugyanis a The Forest megkapta a gamepad támogatást is.

Ti próbáltátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)