Hirdetés

The Forest - április végén végre megjelenik

|

Közel 4 év Early Access után végre beérik az Endnight Games csodája.

Hirdetés

2013 óta borzolja a kedélyeket a nyílt világú, túlélő-horror műfajban operáló The Forest, ami az elsők között mártotta bele a lábujját az Early Access programba, és népszerűsége azóta is töretlen.

Hirdetés

A Unity motorral készülő játék egy ténylegesen "élő-lélegző világot" kínál, ami csak tovább bővül a megjelenéskor. A fejlesztők szerint a végleges változatban teljeskörű kontrolleres támogatás, újragondolt időjárásis rendszer, átdolgozott hőérzet, új épületek, optimalizáció és VR-támogatás is várja majd a rajongókat.

A The Forest megjelenés április 30-án várható, azt azonban egyelőre nem tudjuk, hogy ezzel együtt megkapjuk-e a PS4-es változatot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)