Hirdetés

The Forest megjelenés - végre látjuk a fától az erdőt

|

Négy évet kellett rá várnunk, hogy az Endnight Games túlélő-horrorja elhagyja az Early Access fázist és teljes értékű játékká váljon. Ez most végre megtörtént.

Hirdetés

2014 óta hozza ránk a frászt az Endnight Games nyílt világú túlélő-horrorja, a The Forest, csakhogy mindezt az Early Access program keretén belül tette, így nem volt teljes, folyamatosan fejlődött. 

Hirdetés

Annyi év várakozás után most végre megjelent a The Forest 1.0-ás verziója, ami azt jelzi, hogy a játék elhagyta a korai hozzáférést. A fejlesztők korábban megígérték, hogy a végleges kiadásban többek között teljes körű kontrolleres támogatást, újragondolt időjárási rendszert, új épületeket, komolyabb optimalizációt, átdolgozott végjátékot, alternatív befejezést és VR-támogatást is kapunk, beleértve természetesen a temérdek polírozást és hibajavítást is. Nézzétek meg a túlélő-horror legújabb trailerét: 

A The Forest április 30-tól érhető el PC-re, május 22-én érkezik a VR-mód, a PS4-es kiadásról pedig csak annyit tudni, hogy 2018-ban jön. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)