Hirdetés

Jövőre végre megjelenhet a The Forest

|

Újabb játék mászhat ki a Soha El Nem Készülő Játékok Mély Gödréből.

Hirdetés

Sok játék indul korai hozzáféréssel, félkészen, és sajnos sok meg is ragad valahol, mert a fejlesztők rosszul mérik fel, mivel jár a nagy siker, nem tudnak megfelelni az elvárásoknak, nem haladnak olyan ütemben, ahogy kellene. A PlayerUnknown's Battlegroundsnak sikerült, ami előtte sok másnak nem: sikeres lett, és kevesebb mint egy évben belül elkészül belőle az 1.0-s változat.

Hirdetés

A The Forest 2014-ben debütált PC-n, azóta sincs kész, viszont nagyjából stabilan tartja játékosbázisát. A hétvégén a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy jövőre megjelenik a PlayStation 4-es változat, és bár láttunk már félkész játékot PS4-en (még ha ott hivatalosan nincs sem Early Access, sem Game Preview, vagy bármi, hasonló célt szolgáló megoldás), reméljük, hogy a konzolosok a végleges verziót kapják, és ezzel egyidőben a PC-s változatot is sikerül befejezni. Konkrétabb dátum nincs, de figyeljük a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)