Hirdetés

The Forest - ősszel már PS4-en is bevehetjük az erdőt

|

Sikerült tartania az ütemtervet az Endnight Games csapatának, hamarosan befejezik a játék konzolos fejlesztését.

Hirdetés

A The Forest 1.0-ás verziójára közel négy évig kellett várni PC-n, és az április végi megjelenést követően hamarosan PlayStation 4-en is belevethetjük magunkat a túlélő-horrorba.

Hirdetés

A Sony a hivatalos PlayStation blogon jelentette, hogy a The Forest megjelenési dátumát már sikerült is véglegesíteni - november 6-án lesz elérhető az Endnight Games játéka a konzolon. A játék PC-s verziójából ismert mechanikák és lehetőségek ugyanúgy elérhetőek lesznek, és továbbra is hangsúlyos lesz a szabadság, a felfedezés és a kreativitás a kalandjaink során.

A fejlesztőcsapat eredetileg az egyjátékos módra fókuszált, de a rajongói visszajelzések alapján úgy döntöttek, hogy lehetőséget biztosítanak kooperatív multiplayerre is. Így akár egyedül, kettesben, vagy akár négyen is belevághatunk a kalandba.

Örültök a hírnek, várjátok már a The Forest PS4-es megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)