Hirdetés

The Game Awards 2014 - ez lesz a Spike VGX utódja

|

A Spike VGX idén teljesen új formátumban, fontos szakmai szereplőkkel és izgalmas újdonságokkal várja a rajongókat. A díjak természetesen idén sem maradnak el.

Hirdetés

Két éve még VGA, tavaly már VGX volt a neve a Spike TV műsorának, ahol az év legjobb játékait díjazták. A csatorna úgy döntött, inkább kiszállnak a buliból, így Geoff Keighleynek új formátum után kellett néznie. A teljesen átdolgozott show-ban jó eséllyel a tavalyi rendezvény házigazdája, Joel McHale sem kap majd helyet, akit mi bírtunk ugyan, de a legtöbb néző szinte könyörgött, hogy a fiatalembert soha többé ne engedjék videojátékok közelébe.

A műsort a tévében most nem követhetjük majd, de stream természetesen lesz. Keighleynek olyan neveket sikerült meghívnia a műsorba, mint a Nintendós Reggie Fils-Aime, a Ubisoftot vezető Yves Guillemot, Hideo Kojima, a SCEA-t irányító Shawn Layden, vagy épp az EA feje, Peter Moore.

 

Természetesen a Microsoft, a Rockstar és a Valve is képviselteti majd magát. A legjobb játékok mellett az eSport és a mobilos címek is nagy szerepet kapnak.

A The Game Awards 2014. december 5-én kerül megrendezésre, amint többet tudunk a dologról, természetesen azonnal szólunk.

Jelen állás szerint nálatok melyik az év játéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)