Hirdetés

The Game Awards 2014 - itt az új The Witcher 3: Wild Hunt trailer, lesz még egy játszható karakter

|

A CD Projekt RED is kirepült Las Vegasba, a The Game Awards 2014-re, hogy hozzanak nekünk egy új The Witcher 3: Wild Hunt trailert.

Hirdetés

A The Game Awards 2014 már most rengeteg új trailert és több bejelentést hozott, de még messze nincs vége az estének. Azaz hajnalnak. 

A CD Projekt RED egyenesen Lengyelországból repült ki az eseményre, hogy bemutasson egy vadonatúj The Witcher 3: Wild Hunt trailert. A fejlesztők nemrég bejelentették, hogy nem kevesebb mint 16 The Witcher 3: Wild Hunt DLC-re számíthatunk és ezek mindegyike ingyenes lesz. Az azért nem rossz, ugye? Ráadásul elképesztően szép maga a játék is, és ha hihetünk a CD Projektnek, akkor tartalomból sem lesz hiány, úgyhogy nem csoda, hogy százezrek várják remegve a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenést. Említettük már, hogy a The Game Awards 2014-en az is kiderült, hogy Geralton kívül még lesz egy karakter, akit irányíthatunk? Nem fedték fel a szereplő személyét, de mi Yenneferre tippelnénk.

Nézzétek csak, itt az új The Witcher 3: Wild Hunt trailer:

A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenés februárban várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)