Hirdetés

The Game Awards 2014 - visszatér a legendás King's Quest

|

A Sierra legendás játéksorozata visszatér, hogy egy újabb generációnak okozzon felejthetetlen pillanatokat.

Hirdetés

Kár is lenne tagadni, hogy a Sierra és az általuk készített játékok mennyit tettek hozzá a videojáték ipar fejlődéséhez az elmúlt évtizedekben. Ken és Roberta Williams azért érkeztek a The Game Awards 2014-re, hogy Neil Druckman átadja neki az életműdíjat, de készültek egy meglepetéssel is.

A díjátadó gálán azt is bejelentették, hogy már készül a következő King's Quest epizód, amelyhez rögtön hozzácsaptak egy elképesztően hangulatos trailert is. A legenda visszatérésére 2015 őszéig kell várnunk, de a trailer alapján gyakorlatilag borítékolható, hogy hatalmas sikernek nézünk elébe.  A megjelenés Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 és PC platformokra várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)