Hirdetés

The Game Awards 2014 - rekordot döntött a díjátadó

|

A Spike VGX utódjának felfogható The Game Awards jóval több volt, mint egy díjátadó, és így jóval nagyobb érdeklődés is övezte.

Hirdetés

A The Game Awards 2014 nem volt tökéletes, de még minden hibájával együtt is jobban sikerült, mint bármelyik Spike VGX. Kevesebb kínosan hablatyoló celeb, nem volt annyi öndicséret, és egész kellemes mennyiségű új bemutatót is kaptunk.

Úgy néz ki, hogy a nézők is egyetértenek a véleményünkkel, ugyanis 1,93 millió nézőt vonzott a műsor, ami a Polygon értesülései szerint 75%-kal több, mint a 2013-as VGX nézőszáma. A legtöbben 28 percet nézték megszakítás nélkül, ami nagyon jó adat egy webshow esetében, és született 350 000 komment a Twitch, YouTube és MLG oldalakon együttvéve.

A házigazda, Geoff Keighley azt nyilatkozta, hogy nagyon örül annak, ahogy végül összejöttek a dolgok, de ha lehet inkább két órásra szorítaná a műsort, több díjat osztana ki, és kevesebb bejelentéssel szakítaná meg az eseményt. A Game Awards egyébként három hónap alatt állt össze, és egy fillért nem hozott Keighleynek, aki a saját sebéből finanszírozta a projektet.

A Spike még mindig hallgat arról, hogy mi lesz a VGX sorsa. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)