Hirdetés

The Game Awards 2015 - új fellépők, izgalmas újítások

|

Ha csak annyi bejelentést kapunk a The Game Awards 2015-ön, mint a tavalyin, már akkor is boldogok leszünk. Most már azt is tudjuk, hogy kik dalolnak a rendezvényen.

Hirdetés

A Spike VGX utódjának felfogható The Game Awards jóval több volt, mint egy díjátadó, és ennek meg is lett az eredménye, hiszen a tavalyi esemény rekordot döntött, ráadásul a rengeteg új trailer mellett olyan bejelentéseket is kaptunk, mint a King's Quest visszatérése

Mint azt november elején megtudtuk, az idei The Game Awards december harmadikán (hazai idő szerint december negyedikén, hajnali 3-tól) kerül megrendezésre Los Angelesben. A díjátadót olyan szakmabeliek támogatják, mint Peter Moore (Electronic Arts), Hideo Kojima, Phil Spencer (Microsoft-Xbox), Yves Guillemot (Ubisoft), Eric Hirshberg (Activision), Shawn Layden (SCEA) és David Haddad (Warner Bros.), szóval érdemes lesz figyelni.

Az esemény producere, Geoff Keighley elmondása szerint idén két kiemelt fellépőnk is lesz: Deadmau5 és a Chvrches zenekar. Mindkettő meghívottat szoros szálak fűzik a videojátékokhoz, hiszen Deadmau5 részt vett az Activision-féle DJ Hero-ban, a Chvrches csapatának tagjai pedig hatalmas gamerek. A házigazda azt is elhintette, hogy Deadmau5 valami nagyon különlegessel készül az előadására, de többet nem nyilván nem árult el.

A The Game Awards fejlődéséről viszont már többet mondott. Keighley biztosított mindenkit róla, hogy nagyon komolyan vették a tavalyi díjátadóval kapcsolatos visszajelzéseket és ennek értelmében az idei show rövidebb lesz, körülbelül 2 órás játékidővel kell számolnunk (a tavalyi hárommal szemben). Emellett igyekeztek jobban megtalálni az egyensúlyt a világpremierek és a díjak átadásai között (a jelöltek már megvannak), tehát egy minden tekintetben izgalmasabb rendezvény vár ránk december 4-én, hajnalban. Tartsatok velünk akkor is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)