Hirdetés

The Game Awards 2015 - lesz három különleges vendég is

|

Nem csupán új bejelentésekre, de sztárvendégekre is számíthatunk a péntek hajnalban esedékes The Game Awards 2015 díjátadón.

Hirdetés

Csak kapkodjuk a fejünket, hiszen hol a PlayStation Experience 2015 kapcsán érkezik egy izgalmas hír, hol a The Game Awards 2015-ről. Rengeteg bejelentés és meglepetés, új fellépők és hasznos újítások, Oculus bejelentés, Quantum Break gameplay és az év legjobb játékainak kihirdetése vár rák pénteken, hazai idő szerint hajnali 3-tól, de nem maradunk hírességek nélkül sem. 

Geoff Keighley rendkívül aktív Twitteren, ennek köszönhetően megtudtuk, hogy a legendás kosárjátékos, Shaquille O'Neal, a 24 sorozat zseniális színésze, Kiefer Sutherland és az utánozhatatlan Joker vagy éppen a Star Wars franchise örökös Luke-ja, Mark Hamill mindannyian ott lesznek a The Game Awards 2015-ön speciális vendégként. Hamill jelenléte evidens, ugyanis jelölték a legjobb alakítás kategóriában, Sutherland a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain kapcsán lesz jelen, míg Shaq valószínűleg a Shaq Fu: A Legend Reborn című játékának megjelenési dátumát jelenti be. 

Péntek hajnalban élőben követni fogjuk az eseményt, így a koránkelők minden fontosabb hírt megtalálnak majd a GSO főoldalán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)