Hirdetés

The Game Awards 2015 - ilyen lesz az új Shaq Fu játék

|

Shaquille O'Neal is megjelent a The Game Awards színpadján, hogy bemutassa új játékát.

Hirdetés

Néhányan talán még emlékeznek az 1994-es Shaq Fu játékra. A világ egyik legismertebb kosárlabdázója nem hagyta annyiban a dolgot, összegyűjtötte a rajongókat (és leginkább a pénzüket), hogy felújítsa a játékot.

A The Game Awards résztvevői alapjáraton is igen szerencsések, ugyanis minden szék alá elrejtettek egyet az eredeti, 1994-es játékból, Shaq pedig bemutatta a Shaq Fu: A Legend Reborn első előzetesét. A játékban még kicsit fiatalabb és a mozgása is ruganyosabb, de hát ez kell is egy verekedős játékhoz.

Nem sokkal később Shaq jelentette be, hogy ki nyerte az év eSport csapatának járó díjat, és amikor a show egyik legviccesebb pillanata volt, ahogy az egyébként normál magasságú játékosok eltörpültek a színpadon a hatalmas kosaras mellett. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)