Hirdetés

The Game Awards 2015 - megvan a díjátadó dátuma

|

Bár rohamosan közeledünk az év vége felé, lesz még pár rendezvény, amire érdemes figyelni. Már tudjuk a The Game Awards dátumát is.

Hirdetés

Idén még legalább egy PlayStation Experience és egy The Game Awards lesz, és mindkettőn várható néhány izgalmas bejelentés.

Mint ma megtudtuk, ez utóbbi december 3-án (itthoni idő szerint 4-én hajnali 3-tól) kerül megrendezésre Los Angelesben. A jelöltek listája egyelőre még titok, de azért nem nehéz megtippelni az esélyeseket. A tanácsadók közt szerepel az  EA COO-ja, Peter Moore, az Activision CEO-ja, Eric Hirshberg, Hideo Kojima, az Xbox-főnök Phil Spencer, a Nintendo of America elnöke, Reggie Fils-Aime, az SCEA vezérigazgatója, Shawn Layden, a Ubisoft vezérigazgató Yves Guillemot, a Warner Bros. Interactive elnöke, David Haddad, de a Valve és a Rockstar is beszáll valahogyan. Ők sem a jelöltekre, sem a győztesekre nem szavazhatnak, de támogatásukról biztosították a rendezvényt. Mi igyekszünk figyelni, és mihamarabb beszámolni mindenről, amit tudnotok kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)