Hirdetés

The Godfather trilógia?

|

Már csak hetek választanak el minket a The Godfather című maffiás akciójáték megjelenésétől, s most úgy tűnik, hogy a játékot valójában ugyanúgy trilógiának szánják, mint annak idején a Keresztapa filmklasszikusokat. A BBC News-nak David DeMartini executive producer elmondta, "nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor úgy döntöttünk, új részeket készítünk a játékhoz. A tervek szerint két további darabbal emeljük sorozattá az alkotást." Ez már csak azért is érdekes lépés, mert jól tudjuk, micsoda összegeket ölt már az Electronic Arts csak az első rész munkálataiba. Szerencsére ennek nagyrészét a jogok megvásárlása tette ki, amit a további részek esetében már nem kell kifizetni. Emellett Marlon Brando, Robert Duvall és James Caan szinkronhangjáért is elég sokat csengettek ki, ráadásul elég durva marketing kampányra készülnek. DeMartini elmondta, hogy nem titkolt szándékuk a GTA sorozatnak vetélytársat állítani. A The Godfather március 24-én érkezik PC-re, valamint PS2, Xbox, Xbox 360 és PSP konzolokra egyaránt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)