Hirdetés

[MOZI] The Golden Compass büntetős trailer!

|

Daniel Craig és Nicole Kidman a főszereplői annak az új, hihetetlenül látványos és izgalmas fantasy filmnek, amely Philip Pullman regényei alapján készült.

Hirdetés

A film egy parallel világban játszódik, ahol többek között boszorkányok, tudatukra ébredt jegesmedvék és más állatok uralkodnak. A film fantasztikus világa emellett a 19. századot, illetve a steampunk regények stílusát idézi, de persze sokkal komplexebb annál. A Golden Compass-ban több híres sztár is láthatunk majd: többek között az új James Bondot, Daniel Craiget és Nicole Kidmant is, de az igazi főszereplő egy teljesen kezdő kislány, Dakota Blue Richards, aki a film központjában álló mitikus tárgynak, az „aranyiránytű” birtokába jut. A jó hosszú és hihetetlenül hangulatos trailer alapján ez a december hetedikén moziba kerülő film az év hatalmas meglepetése lehet. A trailert ITT nézhetitek meg!

golden_compass_ver2_1_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)