Hirdetés

The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR megjelenés - már belevághatunk virtuális golfkarrierünkbe

|

A játék már digitálisan megvásárolható, de később dobozos formában is be lehet gyűjteni.

Hirdetés

A 2K hivatalosan bejelentette, hogy PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenik a The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR-t. 

Hirdetés

A sport iránt rajongók örülhetnek, hiszen a 2015-ben megjelent EA-s Rory McIlroy PGA Tour óta golfjátékok nem kaptak profi PGA Tour licenceket. A HB Studios a The Golf Club sorozat legújabb darabjához viszont a 2K-vel karöltve ezt sikeresen megszerezte, így a golfszimulátorban már a PGA Tour sztárjaival és ellenük is mérkőzhetünk.

A játékba bekerült számos PGA Tour esemény, és karrier módban folyamatosan mérkőzhetünk bajnokság helyszínein. A HB Studios korábbi játékaihoz képest sokat fejlődött a fizika a SpeedTree technológiának köszönhetően, valamint a kezelőfelület és az irányítás is átláthatóbbá, könnyebben kezelhetőbbé vált.

Nem maradt ki természetesen a PGA Tour 32 bajnokságán kívül az online multiplayer mód sem, ahol ugyancsak számos játékmód és lehetőség közül lehet válogatni.

A The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR már elérhető a fent említett platformokra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)