Hirdetés

The Good Life - játszottál már macskás krimit?

|

Közösségi finanszírozással gyűjti a tőkét új játéka, a The Good Life elkészítésére Swery, a Deadly Premonition és a Dark Dreams Don't Die rendezője. Cicás kontent, egészen új szemszögből.

Hirdetés

A 2014-es D4: Dark Dreams Don't Die óta nem nagyon hallottunk Suehiro Hidetakáról, vagy ahogy sokan ismerik, Sweryről. A Deadly Premonition alkotója azóta távozott az Access Games csapatától és tavaly novemberben megalkotta saját indie stúdióját, a White Owlt. Első projektjüket januárban leplezték le, de most sokkal többet megtudhattunk a The Good Life című kalandról.

Hirdetés

Nemrég lőtték fel a játék kampányoldalát a Figen, ahol október 13-áig próbálnak összegyűjteni rá másfél millió dollárt a befektetőktől és rajongóktól. A sztori szerint egy New York-i fotóst követünk, aki komoly adósságot halmoz fel, ezért egy vidéki angol városban ragad, amíg meg nem szabadul pénzügyi terheitől.

A városi kényelem hiánya viszont nem sokáig marad a legnagyobb problémája, hiszen hamar kiderül, hogy egy gyilkos is van az idillinek tűnő Rainy Woods lakói között. A rejtélyt ráadásul tovább bonyolítja, hogy éjjel valamiért a város minden lakója macskává változik.

Szóval a The Good Life-ban Swery a komoly és a humoros elemek egy érdekes elegyével próbálkozik, ami érdekesnek tűnik, de még nem vagyunk benne teljesen biztosak, hogy működni is fog. 

A látványvilágot és a játék hangulatát az alábbi trailerben is megcsodálhatjátok. A készítők szerint persze ez a kész termék esetében sokkal jobban fog kinézni, egyelőre csak a The Good Life koncepcióját próbálták bemutatni.

Nektek hogy tetszik az alapötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)