Hirdetés

The Great Giana Sisters - Retro őrület Nintendo DS-en

|

A kultikus platformjáték bő két évtized után visszatér, s meghódítja a Nintendo töretlen népszerűségű marokkonzolját is.

Hirdetés

A fiatalabb olvasók előtt feltehetően ismeretlenül cseng a The Great Giana Sisters cím, ellenben a harmadik X felé közeledő, vagy már azon is túllépett játékosok egy része kellemes emlékeket fűz a Commodore 64, az Amiga és az Atari ST egyik első platformjátékához. Az Armin Gessert vezette maroknyi fejlesztőcsapat a német játékipar akkori legnagyobb sikerét arathatta le, miután lehetővé tették, hogy az úgynevezett Jump'n'Run stílus kedvelői a konzolok mellett más platformon is hódoljanak kedvenc időtöltésüknek.

The Great Giana Sisters - 4. kp The Great Giana Sisters - 3. kp The Great Giana Sisters - 2. kp The Great Giana Sisters - 1. kp



2009. júniusában tehát visszatérnek a nővérek, s teljes pályás letámadást indítanak a milliónyi Nintendo DS tulajdonos ellen. A fejlesztést a Spellbound (Arcania: A Gothic Tale) és a Bitfield közösen végzi. Több mint 80 pálya, s az eredeti prüntyögés újramixelt dallamai várják a régi és az új rajongókat.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)