Hirdetés

The Green Hornet remake készül

|

Hollywood feltámasztja a hatvanas évek egyik kultikus TV-sorozatát.

Hirdetés

A The Green Hornet, vagyis a Zöld Lódarázs nem tekinthető mai méhecskének a filmipar virágokkal borított mezején. George W. Trendle és Fran Striker a '30-as években rádiójáték formájában mutatta be a multimilliomos örökösből lett bűnüldözőt.



Bár képregény formájában is feldolgozták e témát, a legemlékezetesebbnek az 1966 és 1967 között 26 epizódon keresztül futó TV-sorozat bizonyult. A gazdag újságkiadó-tulajdonos Britt Reid (Van Williams) egy napon megmenti a japán harcművész és feltaláló, Kato (Bruce Lee) életét, aki onnantól kezdve hősünk szolgálatába áll. Black Beauty névre keresztelt járgányát úgy alakítja át, hogy annak fegyverei láttán a legelszántabb bűnöző is telerakja a nadrágját.

Ilyen volt



A remake jövőre mutatkozik be a mozikban. A Michel Gondry rendezte filmben humorista, forgatókönyvíró Seth Rogan alakítja a címszereplőt, míg Bruce Lee első amerikai filmszerepét  a tajwani Jay Chou veszi át. Az elmaradhatatlan végzet asszonya szerepében Cameron Diazt üdvözölhetjük, míg a főgonosz Mr. X Nicholas Cage volt, egészen addig, míg ki nem szállt néhány napja a projektből.

Ilyen lesz, vagyis valami hasonló


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)