Hirdetés

The Grinder - Exkluzív Left 4 Dead koppintás

|

Eredetileg a június másodikán kezdődő E3 játékkiállításra tartogatta Wii exkluzív játékainak bemutatását a Conduit fejlesztési munkálataiért felelős High Voltage Software.

Hirdetés

A High Voltage Software előrehozott Gladiator A.D. és The Grinder bejelentéseivel napokkal korábban megörvendeztette a Nintendo Wii tulajdonosokat. Ha kedvünkre válogathatunk asztali, PlayStation 3 és Xbox 360 rendszerekre kihegyezett erőszakos, vérben tocsogó produktumok között, akkor miért maradnának a családcentrikus Wii konzolok brutális címek nélkül? Hasonlóképpen gondolkodhatnak a High Voltage Software illetékese is, ugyanis soron következő játékuk inspirációjaként a Valve népszerű kooperatív zombi-lövöldéje, a Left 4 Dead szolgál. Olyannyira megkedvelték az említett alkotást, hogy nemes egyszerűséggel lemásolták és Wii exkluzív megjelenést kalapáltak belőle.

Négyfős kooperatív támogatással (osztott képernyős módban is nyomulhatunk), élőhalottakkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, fejleszthető fegyverekkel és egyszerű történettel kecsegtet a Grinder, melynek játékmenetében visszaköszönnek a Hullajó és a Texasi láncfűrészes mészárlás 2 című filmekben megismert elemek. Hőseink eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek (hasonlóan a Left 4 Dead karaktereihez három férfi és egyetlen nőnemű egyed közül választhatunk), találhattunk közöttük fejvadászt, orvost, felfedezőt és bérgyilkost.

A vérszomjas teremtmények uralta világban az unalmasan vánszorgó zombik mellett teleportálni tudó vámpírokat, szinte legyűrhetetlen vérfarkasokat és egyéb, az E3-on bemutatásra kerülő szörnyeteget apríthatunk. Megjelenésére jövő ősszel számíthatunk, azonban a jövő héten esedékes E3 expo keretében képekkel, videókkal és játszható verzióval (mármint a helyszínen…) készülnek a High Voltage Software fejlesztői.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)