Hirdetés

The Guild 2 - Renaissance bejelentés

|

A The Guild 2-nek bár nem tömeges a rajongótábora, viszont meglehetősen fanatikus.

Hirdetés

Ők minden bizonnyal nagyon fognak örülni az új The Guild 2 kiegnek, melynek címe Renaissance.

A The Guild 2 - Renaissance egy stand-alone, azaz önmagában is futtatható kiegészítő. A XIV. század végén jáunk, amikor a középkor sötétségét az első napsugarak járják át - ez egy új korszak kezdete.

Az új kiegészítő a játszható világ méretét és változatosságát is jócskán megnöveli - rengeteg új, váratlan kihívással néz majd szembe a játékos.  Kilenc teljesen új karrier (karakterosztály) segítségével lehet majd eddig nem látott módon felépíteni The Guild 2-es dinasztiánkat: mercenary, undertaker, mason, entertainer, innkeeper, banker, miller, fruit farm proprietor és még más is lehet a játékos. Vadiúj cím, azaz Title-rendszer is kerül a játékba, továbbfejlesztett mesterséges intelligencia mellett - az ellenséges dinasztiák ezentúl nem halnak ki olyan könnyen, mint eddig. A világban vadállatok kószálnak, a városokban dokkmunkásokba, részegekbe, koldusokba ütközik az ember.

Két új szcenárió is került a játékba, az egyik az Alpok, a másik pedig a Szabad Holland Köztársaság. A kilenc új karriert már említettem, a megnövekedett térképeket is. Emellett fontos, hogy bármikor kitörhet a háború - erre is számítani kell taktikailag. Az újdonságok között még vannak új épületek, új zenék és még sok egyéb más is...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)